8 Mart 2016

Balık Burcunda Güneş Tutulması


2016 yılının ilk Güneş Tutulması 09 Mart 2016 TSİ 03:58’de gerçekleşiyor. Bundan sonraki tutulma ise 01 Eylül 2016’da Başak burcunda olacak.
Balık burcunda gerçekleşecek bu tutulma her birimiz açısından hem maddi hem de manevi alanda yeni gelişmelerin ve değişimlerin şafağını temsil ediyor. Üç aylık bir devrede etkilerini göreceğimiz bu tutulma sağlam temelli formlarda geliştirici değişimleri ve fırsatları getirirken, görevini tamamlamış formlarda ise bir yenilenme sürecini başlatacak.
Bireysel alanlarda özgüven ve öz değer sorularıyla karşılaşacağız. Bu sorular maddi alandaki değişimlere ne kadar incelikle yanıt verebileceğimizi görmek açısından çok değerli. Bu dönemde kişisel gelişimimizi duyarlılığımızın artışı olarak da değerlendirebiliriz. İnce ve yüksek değerler üretmek için daha fazla gayret göstermemizde fayda var. İnsan olmamızın en temel ölçütlerinden yardımlaşma bu dönem daha öne çıkacak. Özellikle maddi planda, emeğimizle, varlığımızla özverili niyet ve davranışlar kozmik akışa uyumla birlikte değişimleri karşılamamızı kolaylaştıracak.

Ortak alanlarda, evrensel düzenin mükemmel işleyişine tanık olabileceğimiz olaylar/fırsatlar bu dönemle birlikte görüş alanlarımıza çok daha fazla girecek ve kişisel görüşlerimizde değişimlere neden olacak. Olayların arkasındaki nedenleri görmemizi sağlayacak bu fırsatları yakalamak için uygulamada çok daha titiz, alçak gönüllük içinde ve detayları kaçırmadan bakmaya özen göstermemiz gerekir. Her türlü ego formunun ötesinde ortak alana fayda sağlama farkındalığını geliştirmemize olanak sağlayacak bir bakış açısı, bizlere yepyeni anlayışlar getirecektir.
Bu dönemin getireceği farkındalık artışları hem bireysel hem de ortak alanlarda yeni hedeflerin belirmelerine zemin hazırlayacak. Bu değişimler gerçekleşirken değer yargılarımızı da değişimlere uyumlamak için yeniden yapılandırmamızda fayda var.

Özetle bu dönem daha incelikli hissetmemizi ve daha doğru düşünmemizi gerektirecek. Hayatlarımıza girecek yeni kişiler, olaylar yada bilgilere sağduyu eşliğinde izin vermeli ve kendimizi değişimlere açık olmaya istekli hale getirmeliyiz ki değişimlere isteğimizle katılalım, dirençle değil…
Murat GÜRGÜN
08 Mart 2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder